ADANA / ÇUKUROVA - Çukurova İmam Hatip Ortaokulu

Çukurova İmam Hatip Ortaokulu

Adres
BELEDİYE EVLERİ MAH. 84242 SK. ÇUKUROVA İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 6/1 ÇUKUROVA / ADANA
Vizyon
Tarihi ve kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen ahlaklı, dürüst ve çalışkan nesiller yetiştirmektir
Misyon
Çukurova İmam Hatip Ortaokulu olarak ; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen ve kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaradılanı yaradan´dan ötürü sevebilen, sorun değil, çözüm üreten, farklılıkları zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen saygılı ve kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Ufka Yolculuk Kur´an-ı Kerim Meali yarışmasında İl 1.ciliği ve 3.lüğü Türkiye 10.cusu okulumuz öğrencilerinden Esma ALTINTOP ve Hale ZAİMOĞLU olmuşlardır. Ve daha çeşitli alanlardaki bir çok başarımızı görebilmek için Fazilet Haber menüsüne göz gezdirebilirsiniz.
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Saatler
Ders Başlama 08:30 Ders Bitiş 15:00 (Yaz Kış saat uygulamasına ve o yıl belirlenen öğle arası süresine göre değişmektedir.)
İngilizce;Arapça
Ulaşım
Çukurova Vatan Bilgisayarın Arkasında Belediye Otobüsleri 142-153-157 Özel Toplu Taşıma Araçları 7/C-3/A-8/A-8/B-064 Metro son durağına 500m.
var
ŞEHİR MERKEZİ
İl merkezine 5 Km, İlçe Merkezine 1 Km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
FEN LİSESİ 10 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİ 120 ÖĞRENCİ İMAM HATİP LİSESİ PROJE OKULU 30 ÖĞRENCİ DİĞER LİSELER
Sportif Etkinlikler
FUTBOL VOLEYBOL BASKETBOL,KARATE,OKÇULUK KARATE OKÇULUK HENTBOL SATRANÇ AKIL OYUNLARI
HER YIL ULUSAL TÜBİTAK 4006 BİLİM PROJELERİNDE BAŞARILAR KAZANMIŞ BİR OKUL.
ETWİNİNG
YENİ OKUL YENİ VİZYON YENİ BAŞARILAR