ADANA / ÇUKUROVA - Çukurova İmam Hatip Ortaokulu

May

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 7.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUŞAN 20 KİŞİLİK BİR GRUPLA SINACVA HAZIRLIK PSİKOEĞİTİM PROĞRAMI YAPILMIŞTIR.SINAV SİSTEMİNİ TANIMA,HEDEF BELİRLEME,VERİMLİ DERS ÇALIŞMA,OTOKONTROL VE SINAV KAYGISI KONULARINDA ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR.

May

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN AKRAN ZORBALIĞINI ÖNLEMEK İÇİN SINIF REHBERLİK ETKİNLİKLERİ YAPILMIŞTIR.

May

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 'PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK'KONULU SINIF REHBERLİK ETKİNLİĞİ,VELİ SEMİNERİ VE PANO ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR.

Nis

TBMM nin kuruluşunun 104. yılını kutlar bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden ulu önder Atatürk 'ü rahmetle anarız.

Nis

Tüm İmam Hatip Orta Okulları Arasında Yapılan Arapça Şarkı Yarışmasında Okulumuz Kızlar Grubu 2. Oldu Tebrik Ederiz.

6/C

Ayşegül Zeytun

Büşra Bute

Büşra Gökmen

Hanne Sonkaya

Ahsen Kaya

Nis

Arapça Şiir Okuma Yarışmasında 7/C sınıfından öğrencimiz Elif Nur Yılmaz 2. Olarak Bizi Gururlandırmıştır Kendisini ve Öğretmenlerini Tebrik Ederiz.

Nis

OKULUMUZDAN GEÇEN YIL MEZUN OLAN VE ÇEAŞ A.L 'DE ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİMİZ AHSEN KIRBULUT,SINAVA HAZIRLIK SÜRECİ İLE İLGİLİ TECRÜBE VE ÖNERİLERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTI.KATILIMI İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.TAVSİYE VE ÖNERİLERİNİN ÖĞRENCİLERİMİZE REHBERLİK ETMESİNİ UMUYORUZ.

Nis

SINAV KAYGISI VE BAŞETME YOLLARINA YÖNELİK REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR.

Nis

Okulumuz 7. ve 8.sınıf öğrencilerinden  oluşan bir grupla,  Rehber öğretmen Ayfer Haytaoğlu ve Müzik öğretmeni Özlem Bal Daştan eşliğinde Çukurova Güzel Sanatlar Lisesine tanıtım amacıyla gezi düzenlenmiştir.Gezide okulun imkanları ve giriş koşulları hakkında öğrencilere bilgi verilmiştir.

Nis

Askeri Bando Takımı Okulumuzu Ziyaret Etti Şeref Verdiler, tüm Askerlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini Okulumuzda kutladık.Tüm Şehitlerimizin Ruhları şad olsun.

Mrt

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI,TÜTÜN BAĞIMLILIĞI VE SAĞLIKLI YAŞAM KONULARINDA ÖĞRENCİ ETKİNLİĞİ,VELİ SEMİNERİ,PANO VE BROŞÜR ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR.